Olen tehnyt graafista suunnittelua lukuisille sanoma- ja aikakauslehdille, kirjakustantamoille sekä muille yrityksille. Suunnittelen muun muassa kirjankansia, kuvitusta ja taittoa. Asiakkaitani ovat esimerkiksi Otava, Tammi, WSOY, Opetushallitus sekä eri yritykset ja yhteisöt.
Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Monipuolista graafista suunnittelua eri tarpeisiin

Olen valmistuntut graafiseksi suunnittelijaksi Lahden muotoiluinstituutista 1995. Kuten työnäytteistäni näkee, teen suunnittelutyötä monipuolisesti erilaisille asiakkaille ja eri tarpeisiin.

Julisteet

Julisteissa, kuten muissakin graafisen suunnittelun töissäni pystyn yhdistämään taitoni kuvittajana ja graafisena muotoilijana. Julistesuunnittelussa voi hyödyntää myös sarjakuvallista ilmaisua – kuten esimerkiksi ohjejulisteissa.

Kirjankannet

Omien sarjakuva-albumieni kansien lisäksi olen suunnitellut kansia mm. Otavan julkaisemille vitsikirjoille ja Otavan ja Kariston julkaisemille lastenkirjoille, muun muassa Reuhurinne-sarjaan sekä vaikkapa käsiohjelmiin.

Logot

Logosuunnittelu vaatii visuaalista tiivistämistä ja myös asiakkaan tarpeiden ja kohderyhmän ymmärtämistä. Mietin käytettävät ilmaisukeinot, kuten typografian, piirrostyylin ja värit nämä huomioiden.

Typografia

Valmiiden fonttien lisäksi suunnittelen usein graafisen suunnittelun töihini yksilöllisiä kirjasimia eli oman typografian. Työnäytteistä voi katsoa, mlltä sama asiakkaalle suunnitelut kirjasintyyppi näyttää erillisenä sekä osana taittoa.